Välkommen till Eddies Himmel!

Jaha, vad är detta nudå?

 

Vad är Eddies Himmel?
Eddies Himmel är ingen officiell sida. Den drivs helt ideellt och har ingen koppling till familjen Norstedt eller någon däromkring.
Jag som driver sidan har sedan barnsben haft ett stort Eddieintresse och mitt syfte med sidan är att sprida kunskap om den, i mitt tycke, i särklass mest underskattade och talangfulla musiker vi har haft i detta land.
Jag är ingen raggare, men har umgåtts i de kretsarna och kommer från Norrland, så där kan man väl säga att schablonbilden av ett Eddie Meduza-fan stämmer hyfsat. Jag vill dock ta lite avstånd från dessa schablonbilder då jag hävdar att Eddie har fans i alla områden och samhällsklasser. Man kan inte sätta en etikett på ett Eddiefan!
Jag har försökt att göra den sida jag själv eftersöker. De officiella varianterna är och har varit pinsamt undermåliga och endast inriktad på försäljning av prylar. Ingen info i övrigt, taskig uppdatering och värdelöst engagemang. Att jag sedan själv har försäljning av prylar och reklam på sidan har enbart att göra med att det kostar att driva en sidan av denna storlek. Jag gör ingen vinst på inkomsterna och har inga planer på att göra det. Mitt mål är istället att ge fansen den sida som Eddie Meduza förtjänar, och jag tror att jag är nära målet.

Hur startade det hela?
Sidan startades några dagar efter Eddies död 2002. Sorgen var stor och jag ville göra något för att högtidlighålla honom. Jag pysslade redan då lite smått med hemsidor och HTML-programmering så det blev en liten hemsida där jag lade upp en enkel minnestext med en diskografi som jag snott rakt av från Johnjohns sida som då var den största och mest omfattande Eddiesidan pånätet. En backup från Eddies Himmel som den såg ut den 22 april 2002 finner ni här.

Sidan lades upp på någon obskyr gratistjänst och det var endast de närmast sörjande som besökte den. Efter ett tag växte Eddies Himmel ur sin kostym och flyttade till en annan plats, men också där blev det till slut olidligt med plats för all information och uppdateringar. 2006-04-26 registrerade jag därför adressen www.luftkaffe.se och skaffade en server med gott om plats och härifrån planerar jag inte att flytta än på ett tag. 

Det har alltid funnits en del problem med alla andra hemsidor om Eddie Meduza (inklusive den officiella sidan). Det fanns knappt fanns någon information på dem och de uppdaterades i stort sett aldrig. Så är inte Eddies Himmel. Informationen ni finner här ska vara korrekt, aktuell och komplett. Eddies Himmel har nu funnits i över tio år och har alltid uppdaterats med aktuell information. Så hoppas jag att det kan fortsätta med er hjälp. Det är nämligen ni besökare som bidragit med allt innehåll och jag som står för hästjobbet.

Om jag hittar felaktigheter, har klagomål eller bidrag till sidan?
Då tar jag tacksamt emot ett mail från dig. Klicka in dig på kontakt-sidan så hör jag av mig.
All hjälp jag kan få till denna sida är väldigt värdefull.

Angående Copyright
Sidan består av bidrag från sidans besökare. Är du rättighetsinnehavare till en bild eller något annat på sidan och inte vill se det här, snälla hör av dig direkt så plockas det bort.

Mer i denna kategori: Enormt nyhetsarkiv »

Lägg till kommentar

Kommentarer

Åke

Jag var o tittade/ lyssnade på Errol på hönö utanför Göteborg i slutet av 90 talet. Jag vill minnas att jag hade en vit fin Volvo 740 som jag tror jag köpte -97 och hade något år. Någonstans 97-99 tror jag. Finns det någon annan som minns bättre?

Flytta gärna detta meddelande till rätt plats.

Tack för ett bra initiativ.
Norstedt lever inom oss!
Citera

Nyheter