Bara Man É Fantastisk - Ljudboken är här! - Hyllning till Eddie Meduza

fredag, 23 mars 2018 20:04

Bara Man É Fantastisk - Ljudboken är här!

Skrivet av

Den 19 mars släpptes äntligen Bara Man É Fantastisk som ljudbok! Som uppläsare har man dessutom slagit en, i mitt tycke, rejäl jackpot med ingen mindre än Fredde Granberg himself.

Nog för att det kan vara trevligt med böcker, men det passar inte alla och många av Eddies fans har avstått från att köpa boken av den enkla anledningen att de inte läser böcker. När boken från 2014 nu äntligen kommer som ljudbok är förhoppningen naturligtvis att man ska nå ut till även dessa. Det florerar fortfarande många fördomar och förutfattade meningar om denne man så detta är också en perfekt chans att nå ut till ett klientel som kanske aldrig hade skaffat boken annars och då kanske ge en lite mer nyanserad bild av vem Errol Norstedt var. Kanske kan man till och med omvända någon och få dem att upptäcka, om inte hela, så iallafal någon del av Eddies låtskatt.

Man har dessutom lyckas få ingen mindre än Fredde "Ragge" Granberg som uppläsare. Han är en annan av mina hjältar från barndomen, så det gjorde mig väldigt nöjd och glad, kan man säga. Jag kan dessutom inte tänka mig någon mer passande för ändamålet med tanke på hans historia i duon Ronny & Ragge. 
Jag håller precis på att lyssna igenom boken och ämnar komma med en liten recension framöver, så håll utkik här eller på Facebooksidan! Boken finns tillgänglig på Storytel. Har ni inget abbonnemang så är det enkelt och snabbt fixat. Just nu kan man också prova gratis i 14 dagar.

Läs mer på: https://www.storytel.se/books/148072-Bara-man-e-fantastisk-Eddie-Meduza 

Lägg till kommentar

Kommentarer

En sjukt bra bok
Citera

Nyheter